keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Neuvola 39+0

Ja taas käyty neuvolassa, nyt ihan normaali käynti. Terveydenhoitaja oli eri, nyt oli joku kiertävä sijainen (josta en juurikaan tykänny, aivan liian empaattinen "joo, joo" tyyppi eikä mitään mielipidettä mihinkään). 

Olin mittaillut verenpaineita kotona pe illan ja tämän (ke) aamun välillä aina aamulla ja illalla, ja lukemat oli terkkarin mukaan ihan ok (jotkut oli yli 140/90 rajan mutta ei paljoa, ja suurin osa oli rajojen sisäpuolella). En muistanut kuvata lappua johon lukemat kirjoittelin ja se jäi neuvolamn talteen, joten nyt en muista mitä lukemat oli. Nyt oli turvotusta vähän vähemmän kun viime kerralla ja painonnousukin tasoittunut (saattoi viimeksi johtua siitäkin että olin juonut edellispäivänä aivan kauheasti kun oli vaan aivan jatkuva jano!). Silti sormet on aika pökkelöt ja varsinkin öisin sattuu pariin reunimmaiseen sormeen eikä niitä saa taitettua. Johtuu kuulemma niska-hartiaseudun turvotuksesta, se painaa jotain rannekanavan hermoja josta johtuu kipu ja puutuminen.

Listasin koontiin nyt kolmen kerran käynnit kun ne sijoittuu kaikki viikon sisään ja tuo keskimmäinen oli ylimäääräinen josas ei katsottu kaikkea.

Rv: 39+1 // 38+3 // 38+0
Painoa alusta:  15,4kg // 15kg // 13,5kg
Turvotus: + // ++ // + 
Verenpaine: 129/83 // 133/88 // 129/86 
pissa: puhdas // puhdas // puhdas
Hemppa: 125 // ei katsottu // ei katsottu
Sf: 34cm // 33cm // ei mitattu
Vauvan syke: + // + // +
Liikkeet: ++ // ++ // ++
Tarjonta: rt // ei katsottu // rt

Seuraava käynti sovittu laskettuun aikaan 40+0!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti