perjantai 6. helmikuuta 2015

Neuvola 38+3 ja voihan verenpaineet

Verenpainekontrollissa käyty. Painoa oli tullut kolmen päivän aikana melkein 1,5 kiloa, pikkasen turvottaa! Sormet on nakit ja nilkoissa kivat sukan kuvat, jopa pilkkusukkien pilkut erottui eilen illalla kauniisti. 

Rv: 38+3 // 38+0
Painoa alusta:  n.15kg // n.13,5kg (1400g kolmessa päivässä!)
Turvotus: ++ // +
Verenpaine: 133/88 //129/86
pissa: puhdas // puhdas

Verenpaineet on edelleen lähellä rajoja mutta ei vielä yli, sain käskyn mittailla kotona (onneksi äitillä on mittari) viikonlopun yli ja soittaa samantien synnärille jos menee kerrankin yli 160/100 rajan tai ensi viikolla neuvolaan jos on toistuvasti korkeampia lukemia kun 140/90. Vauva kuitenkin liikkuu hyvin ja pissa on puhdas joten niiden puolesta ei mitään hätää. Nyt taisi terkkari kirjoittaa että lievää päänsärkyä on ollut, kun arvoin että no kerran on kyllä pikkuisen puristanut ehkä, mutta voi olla että kuvittelen sen vaan kun olen nyt oloja syynännyt todella tarkasti.

Lisäjännitystä elämään tuo se, että mies on koko viikonlopun pe-su kaverin polttareissa reilun 100km päässä kotoa, millään en tahtoisi hälyyttää sitä sieltä takaisin jos sairaalaan tarvisi lähteä, ja yksinhän en ole menossa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti